Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbrink: De Praktijk Homeopathie De Hardenbrink: Heel Gewoon Homeopathie De Hardenbrink: Informatie Homeopathie De Hardenbrink: De Verandering Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbroek Homeopathie De Hardenbroek

Homeopathie De Hardenbrink: Informatie

Afspraken
Consulten vinden plaats na telefonische afspraak. Meestal ben ik goed bereikbaar op weekdagen tussen 8.45 en 9.45. Soms echter, hoort u het bandje. Ik verzoek u in te spreken, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.
Afspraken kunnen ook per e-mail gemaakt worden.
Vaak zal ik vragen of u bij een arts geweest bent, voor een diagnose. Het is belangrijk, om die gegevens mee te nemen. Ook zal ik altijd wanneer ik extra gegevens nodig heb, u doorverwijzen naar een arts.
Deze samenwerking tussen arts en homeopaat is uiterst belangrijk, voor u zelf.

De NVKH valt onder de koepel RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg – www.rbcz.nu ), mijn registratienummer is 170083R. Bij het verlenen van goede zorg past ook een goede omgang met onvrede over de zorg of diensten. Zo is elke NVKH homeopaat op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) geregistreerd bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen – www.scag.nl ). Mijn nummer is 12559.

KvK nr. : 08196548

NVKH
Als Klassiek Homeopaat ben ik geregistreerd bij de NVKH (Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten, www.nvkh.nl), een vereniging die bestaat uit meer dan 600 professionele klassiek homeopaten. Allemaal hebben wij een beroepsopleiding van minstens 6 jaar gevolgd. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zoals opgenomen in het systeem van de beroepsvereniging. Deze kwaliteitszorg behelst zowel de opleiding en nascholing, de beroepsethiek en de praktijkvoering.
Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen die de Klassiek Homeopathische behandeling door NVKH-leden vergoeden. U kunt hierover informatie verkrijgen via uw zorgverzekering of u kunt uw polis raadplegen.
Door ons samenwerkingsverband met collega’s is ook in het weekend een van ons bereikbaar.

Bereikbaarheid
In Nunspeet volgt u de bordjes ‘Hulshorst’, net zolang tot u rechts Praxis ziet (Lepelingen II), op de Harderwijkerweg. Even verderop bij de vluchtheuvel gaat u rechtsaf en meteen links, de Hardenbrinkweg. Mijn praktijk is gevestigd in de oude boerderij, op nummer 28.
U kunt parkeren op de oprit.
Tot ziens!

Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink


Consultprijzen

1e consult               € 105,--
(ongeveer anderhalf uur)

Vervolgconsult         € 80,--
(ongeveer 3 kwartier)

Telefonisch consult   € 40,--
(overleg en zoeken naar een middel)

De kosten van het Klassiek Homeopathische medicijn zijn inbegrepen bij de consultprijs. Ook de begeleiding per telefoon of per e-mail is inbegrepen.

(Prijzen per 1-1-2018)

Homeopathie De Hardenbrink

Homeopathie De Hardenbrink | Jolly Determann | Klassieke Homeopaat | NVKH-Lid 02-0257 | Hardenbrinkweg 28 8071 SM | Nunspeet | Tel 0341- 264909 | E-mail info@homeopathie-dehardenbrink.nl

Homeopathie De Hardenbrink