Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbrink: De Praktijk Homeopathie De Hardenbrink: Verbinding Homeopathie De Hardenbrink: Informatie Homeopathie De Hardenbrink: De Verandering Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbroek Homeopathie De Hardenbroek

Homeopathie De Hardenbrink: Heel Gewoon

Maatwerk - De tuinman maakt niet de bladeren en de bloemen. Dat doen de planten zelf, volgens hun eigen natuur. De tuinman begrijpt dat en waardeert de eigen kracht en de eigen behoeften van iedere plant. Hij gebruikt zijn kennis zodat de plant zich optimaal kan ontwikkelen.
Zo werkt ook de homeopaat. Wij gebruiken onze kennis, maar helen of genezen, kan alleen de patiënt zelf. Zoals de tuinman de kracht van de plant respecteert en bevordert, zo probeert de homeopaat de patiënt te brengen bij de eigen levensenergie, door een middel te kiezen dat past bij die specifieke persoon. Klassieke Homeopathie is dus maatwerk. Altijd wordt uitgegaan van een geheel. Daarin zit het woord ‘heel’, wat komt van helen: weer één geheel worden. Omdat het geheel kennelijk verbroken was.

Levensfases - Vaak treden ziektes op in tijden van veranderingen. Kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan, school, een hogere school. Maar soms eerder. Baby’tjes die gevaccineerd worden en zich daar nog te jong voor voelen.
Jonge ouders. Vrouwen, in de overgang. Mannen, halverwege het leven en dus ook in een overgang. Sommige mensen passen zich gemakkelijk aan, anderen hebben reacties. Homeopathie kan uitstekend helpen de overgangsfases gemakkelijker te maken.
Met het juiste homeopathische middel, laat je van binnenuit de emotionele spanning los. Dat is een geleidelijk proces, waarin je leert nieuwe verantwoordelijkheid te nemen, maar nu vanuit rust, ontspanning.

Gewoon helen - Soms weten we niet goed wat we voelen, maar wel kennen we de lichamelijke klachten. Daarom is een uitgebreid gesprek nodig om ook te horen wat er verder in iemands leven gebeurt en hoe iemand reageert op dat wat er gebeurt.
Met het persoonlijk gekozen middel zullen de klachten verdwijnen. Je zult je eigen kracht ontdekken en vernietigende reacties loslaten. Zo kun je alle energie gebruiken om te leven zoals je voelt dat het voor je bestemd is. Je kunt je hechten aan wie je bent en aan wat je hebt en wie bij je hoort. Om diep te voelen hoef je niet eerst een afschuwelijke ervaring te hebben. Betekenis en verwondering zitten in het moment van nu.
Je hoeft je niet af te schermen tegen je diepe gevoel. Het is een oergevoel van verbinding. Het is het contact met je diepste zelf.

Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink


Bij psychische problemen:
verlegenheid
depressies
rusteloosheid
angsten
trauma’s

Bij chronische aandoeningen:
hoofdpijn en migraine
huidproblemen
slapeloosheid
verkoudheden en ontstekingen
reumatische klachten
astma
menstruatiestoornissen
vermoeidheid
allergieën

Bij acute klachten:
griep
koorts
ongevallen
allergische aanvallen

 

Homeopathie De Hardenbrink

Homeopathie De Hardenbrink | Jolly Determann | Klassieke Homeopaat | NVKH-Lid 02-0257 | Hardenbrinkweg 28 8071 SM | Nunspeet | Tel 0341- 264909 | E-mail info@homeopathie-dehardenbrink.nl

Homeopathie De Hardenbrink