Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbrink: De Praktijk Homeopathie De Hardenbrink: Heel Gewoon Homeopathie De Hardenbrink: Verbinding Homeopathie De Hardenbrink: Informatie Homeopathie De Hardenbrink: De Verandering Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbroek Homeopathie De Hardenbroek

Homeopathie De Hardenbrink

Bereikbaarheid praktijk (route)
In Nunspeet volgt u de bordjes ‘Hulshorst’, net zolang tot u rechts Praxis ziet (Lepelingen II), op de Harderwijkerweg. Even verderop bij de vluchtheuvel gaat u rechtsaf en meteen links, de Hardenbrinkweg.

Mijn praktijk is gevestigd in de oude boerderij, op nummer 28.
U kunt parkeren op de oprit.
Tot ziens!

Rustpunt
Het rustpunt is op deze locatie enige tijd geleden opgeheven.

De actuele rustpunten zijn te vinden op https://www.rustpunt.nu.

Homeopathie De Hardenbrink

Rustpunt De Hardenbrink

Homeopathie De Hardenbrink

Rust - ‘Wie als een schildpad, die haar ledematen in haar pantser kan terugtrekken, in staat is zijn zintuigen te beheersen door ze van wereldlijke prikkels af te wenden, is met het hoogste bewustzijn verbonden’. (Srimad Bhagavadgita – vers 58)

Overbelast snakken we soms naar een rustmoment. Schildpadden oefenen al 250 miljoen jaar deze levenskunst. Ze bestonden al vóór de dinosaurussen!
Schildpadden doen niet ‘niets’, maar concentreren hun krachten door altijd rustig te blijven. Langzaam nemen ze de tijd, terwijl ze best hard kunnen lopen. Ze geven nooit op, en ze durven veranderingen aan te gaan.

Wij kunnen veel van schildpadden leren!
Schildpadden leven sober en zijn gemakkelijk tevreden. Ze begrijpen dat wanneer ze het geluk buiten zichzelf zoeken, ze bittere ervaringen op doen. Zij weten dat de deur naar het geluk naar binnen toe open gaat. Zoals een homeopathisch middel je prikkelt je eigen levenskracht te gebruiken, om te leven wie je echt bent.

 

Homeopathie De Hardenbrink

Homeopathie De Hardenbrink | Jolly Determann | Klassieke Homeopaat | NVKH-Lid 02-0257 | Hardenbrinkweg 28 8071 SM | Nunspeet | Tel 0341- 264909 | E-mail info@homeopathie-dehardenbrink.nl

Homeopathie De Hardenbrink