Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbrink: De Praktijk Homeopathie De Hardenbrink: Heel Gewoon Homeopathie De Hardenbrink: Informatie Homeopathie De Hardenbrink: De Verandering Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink Homeopathie De Hardenbroek Homeopathie De Hardenbroek

Homeopathie De Hardenbrink: Verbinding

Het consult - Als na een uitvoerig gesprek het homeopathisch medicijn is gekozen, wordt dit toegezonden met een beschrijving. In een volgende afspraak, na meerdere weken, wordt besproken welke veranderingen hebben plaats gevonden of in gang zijn gezet. Daar wordt mee verder gewerkt.
Er is geen vaste richtlijn te geven voor de duur van een behandeling. Het gebeurt zelden, maar het komt voor, dat iemand na een eerste consult volledig is genezen. Maar als iemand al enkele jaren aan een chronische ziekte lijdt, heeft het organisme tijd nodig om zich te herstellen.

Homeopathie - ‘De hoogste en enige roeping is de gezondheid te herstellen’, zei Samuel Hahnemann, de grondlegger van de Homeopathie. Deze achttiende-eeuwse arts, vertaler en onderzoeker ontdekte dat een natuurlijke stof (homeopathische middelen zijn gemaakt van minerale, plantaardige of dierlijke substanties) in onverdunde vorm ziektesymptomen kan oproepen, terwijl dezelfde stof in verdunde en geschudde vorm ziektes kan doen verdwijnen. Een geniale ontdekking. Een geneesmiddel moet gelijksoortig zijn aan de ziekte, om de gezondheid te kunnen herstellen. Het is een toepassing van een natuurprincipe. Hippocrates bewees al dat genezing zo werkt.
In de tijd van Hahnemann waren er nog niet zoveel homeopathische geneesmiddelen als tegenwoordig (ongeveer 4000, in diverse potenties, of sterktes). Homeopathie is volop in ontwikkeling en steeds meer informatie komt beschikbaar. Het is de geneeskunde van de toekomst, maar eigenlijk bestaat het dus al heel lang.
Homeopathie verhoogt de kwaliteit van de levensenergie enorm.

Investeren - Er is veel armoede in de wereld. Slechte gezondheid. Mensen gaan dood omdat ze niet voor zichzelf kunnen zorgen. Er worden grote donaties gedaan door alle mogelijke hulporganisaties. Iedereen doet zijn best, maar toch blijven armoede, ziektes en ongemak, waardoor de mensen die het betreft, niet vol blijheid, respect en dankbaarheid voor het eigen leven in hun bestaan kunnen voorzien. Het is dus belangrijk om bij het begin te beginnen: de verbinding met onze eigen levensenergie. Dat is een duurzame investering.
Dan kun je leven en groeien. Je kunt zien en leren. Je kunt geven en delen wat voor jou werkt. Je kunt voor jezelf en je naasten zorgen. In Liefde!

Homeopathie De Hardenbrink
Homeopathie De Hardenbrink


There are children raised in sorrow
On a scorched and barren plain
There are children raised beneath a golden sun
There are children of the water
Children of the sand
And they cry out through the universe
Their voices raised as one

I want to live I want to grow
I want to see I want to know
I want to share what I can give
I want to be I want to live

Have you gazed out on the ocean
Seen the breaching of a whale?
Have you watched the dolphins frolic in the foam?
Have you heard the song the humpback hears five hundred miles away
Telling tales of ancient history of passages and home?

We are standing all together
Face to face and arm in arm
We are standing on the threshold of a dream
No more hunger no more killing
No more wasting life away
It is simply an idea
And I know its time has come

I want to live I want to grow
I want to see I want to know
I want to share what I can give
I want to be I want to live

John Denver.

Homeopathie De Hardenbrink

Homeopathie De Hardenbrink | Jolly Determann | Klassieke Homeopaat | NVKH-Lid 02-0257 | Hardenbrinkweg 28 8071 SM | Nunspeet | Tel 0341- 264909 | E-mail info@homeopathie-dehardenbrink.nl

Homeopathie De Hardenbrink